fbpx Skip to main content

Наш приоритет е да изследваме технологията и дизайна на всеки продукт, за да изградим спортно облекло, което издържа на висока физическа активност и допринася за максимален комфорт по време на тренировки. Съчетавайки високо качествени тъкани, иновативни кройки и благодарение на най-добрите производствени партньори, ние се стремим да изграждаме високо функционални и трайни спортни облекла за всеки силует!
Боди Бласт се стреми да вдъхне увереност и комфорт на всяка спортуваща дама. Съчетавайки дизайн и стил, подбран с любов към всеки силует, и с високоефективна технология на изработка, ние искаме да вдъхновим всяка жена да се чувства неустоима и непобедима!

MAKE YOURSELF PROUD

Body Blast е спортен бранд създаден от Таня Стамболова, персонален фитнес треньор както и треньор групови занимания повече от 10 години. Дрехите се създават за да включат в едно стилна визия, максимално качество и усещане за комфорт, както по време на тренировка, така и в ежедневието Ви. Всички материи са прецизно подбрани и най-подходящите за една спортна дреха. Водим се от желанието нашите дрехи да станат Вашите любими спортни дрехи !

Благодарим Ви за доверието!